martes, 7 de febrero de 2017

DIA DE LA PAU

Amb la festivitat del dia de la Pau, es fa a nivell de centre, un projecte on es treballa un gran ventall de diferents temàtiques.
Aquest any, els sous recaptats amb la cursa solidària, aniran a l´ONG Save The Children per a Etiòpia.
Primer de tot, vàrem llegir la circular per a les famílies i vàrem explicar el que es faria aquell dia.
Llevors també, a 4t se´ns va assignar unes feines en concret per al projecte de Centre:
*Investigar nombre d´habitants d´Etiòpia,Espanya i Eivissa.Amb això, s´ha estat treballant amb "números grossos",coneguent-los,llegint-los,identificant.los,comparant-los i ordenant-los.
*Una altra tasca a fer era investigar les diferents fonts d´energia usades a Etiòpia,Espanya i Eivissa.Per això, vàrem estar recordant cosetes que sabíem i visualitzant un video d´Energia i diferents fonts que hi ha.Llevors ja va venir la investigació.
*També vàrem marcar els diferents recorreguts dels 3 diferents nivells.Ens familiaritzàrem amb un plànol de l´escola i llevors amb el plànol i al terreny vàrem estar marcant cada 50 metres i després amb una cinta mètrica de 20 m la resta.
*Vàrem escriure un manifest per a llegir el dia de la Pau.
Bé, va arribar el dia de la festa i a còrrer!!!!
Cadascú, dins de les seves possibilitats, va donar vàries voltes.Ara estam mirant els metres i això quant és en Kilòmetres.
També, després de la cursa, ens vàrem refrigerar amb trossos de taronja i plàtan.Ara estam fent feina de fraccions.
Al final, organitzarem totes les feines amb un guió i cadascú redactarà un resum  de les feines fetes en aquest projecte.














1 comentario:

  1. El dia de la pau tots vàrem cirer molt o poc pero tots vàrem corer menys en Santi per què estaba de viatge, na Iara per què no Avià vengut encara i en Alex nampoc avia vengut jo crec que tots els altres estaven i també vàrem travallar molt i també lo important no era ses voltes que siguem fet si no lo important era corer i segurament és que va córrer 8 O 9 voltes Cuan va acabar sa cursa va acabar super cansat jo men escort que vaig fer 4 voltes però i avia llent que avia fet ses siguientes voltes:2,3,4,5,6,7 i 8 O 9voltes.

    ResponderEliminar